Utbildning

Including public voices in city building

Den 17 september har du chansen att ta del av lärdomar från Amanda Mitchell, Public Engagement Specialist från Vancouver, i utbildningen Including public voices in city building. Amanda har lång erfarenhet av medborgardialog. Bland annat ansvarar hon för dialogprocesser vid upprättandet och uppdateringen av City of Vancouver’s Greenest City Action Plan. Vancouver stad är en förebild inom medborgardialog och delaktighet i samband med stadsutveckling.

Kursen hålls på Clarion Sign, Östra Järnvägsgatan 35 i Stockholm den 17 september klockan 9:30 – 17:00. Kursavgiften är 8500 SEK exkl moms. Läs mer om kursinnehållet och Amandas kompetens.

Du får lära dig:

  • Vilka fördelar som finns med att involvera medborgare i stadsutvecklingsprojekt
  • Formulera beslutstagande steg avseende medborgardialog i projekt
  • Identifiera målgrupper för medborgardialog och förstå vilka barriärer som finns
  • Ta fram mål för medborgardialog
  • Välja taktik och stöd för att nå ut, för att få feedback på bästa sätt
  • Metod för att utvärdera medborgardialog och återkoppla till de som deltog

Om så önskas kan kursdeltagarna använda ett eget projekt som exempel vid övningar och diskussioner, vilket kan vara en ypperlig möjlighet för att komma framåt i utformning av dialogprocesser som ska utföras. Även om du är erfaren inom medborgardialog är denna heldagsutbildning ett bra tillfälle för att ta del av erfarenheter från Kanada och de andra kursdeltagarna samt få inspiration inför egna dialogprocesser.

Anmäl dig genom att maila till utbildning@actinate.se och uppge namn, epost, faktureringsuppgifter och eventuella matönskemål/allergier. Hör av dig med eventuella frågor till ann-kristin@actinate.se.