fredag (14/9) lunch kl 12-13 drar vi igång forumet Tillsammans 2030 – partnerskap för hållbara städer. Slå dig ner med en matlåda framför datorn, lyssna och kom med förslag på hur Tillsammans 2030 kan hjälpa dig och er verksamhet.

Tillsammans 2030 är ett aktivt forum, där vi utgår från det som redan görs och metoder som redan finns. Vi tänker, gör och delar lärdomar med varandra.

Vi börjar i ett digitalt format med sju webbinarier fram till nästa sommar. Vi tror att ett sådant format kan skapa möjlighet för människor i hela Sverige att dela kunskap på ett effektivt sätt. Det kan även ge er inspiration och möjlighet till samtal internt i er organisation. Jag vet att flera av er ska äta lunch tillsammans när ni kopplar upp er på fredag.

Föredragshållare den 14 september är följande:

  • Lena Wetterskog Sjöstedt, Per-Arne Nilsson och Christer Larsson beskriver hur Malmö stad implementerar de globala målen i sin verksamhet och i stadsutvecklingsprojekt.
  • Jakob Trollbäck på The New Division berättar om framtagandet av logotyperna för de globala målen och vilket utbildnings- och kommunikationsmaterial som finns.
  • Ann-Kristin Belkert på Actinate beskriver syfte och kommande aktiviteter inom Tillsammans 2030 och du får möjlighet att diskutera och påverka forumet.

Vill du gå med i Tillsammans 2030 och få kallelser till framtida webbinarier och aktiviteter (vilket är helt gratis)? Anmäl dig på info@tillsammans2030.se.

Initiativtagare till Tillsammans 2030 är Malmö stad, The New Division och Actinate. Läs mer om syfte och aktiviteter för Tillsammans 2030.

Så jag hoppas att vi ses över lunch på fredag. Hmm, undrar vad jag ska ta för matlåda? Eller en sushi kanske.