Med ett rykande färskt registreringsbevis för Actinate AB i handen stänger jag av datorn för i år och önskar er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år. För min del kommer det att bli ett mycket spännande nytt år – mitt första som egenföretagare.

Sverige ska vara ledande i arbetet med Agenda 2030, skriver Ardalan Shekarabi och Isabella Lövin i en replik till de 19 organisationer som krävt att regeringen höjer ambitionsnivån i Agenda 2030-arbetet. Jag ser fram emot att få hjälpa kommuner, företag m.fl. i det arbetet.

Parul Sharma lämnar sitt uppdrag som ordförande i Agenda 2030-delegationen vid årsskiftet. Parul har verkligen varit en förebild och stor inspirationskälla. Har du inte lyssnat på det än så kan jag varmt rekommendera CSR Sweden’s podcast Vems agenda.

Ha en skön jul- och nyårshelg! Vi hörs och ses 2018.